Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Акне Аут Актив лосион 60 мл. / Acne Out Activ lotion 60 ml.

Още изгледи

Акне Аут Актив лосион 60 мл. / Acne Out Activ lotion 60 ml.

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

12,60 лв.
Product Code:

Акне Аут Активен лосион е подходящ за кожа, страдаща от леко до умерено тежко акне с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето. Подходящ е и за мазна кожа, която е предразположена към чести бактериални инфекции. Уникалната формула повлиява ефективно омазняването, предотвратява появата на черни точки и пъпки по кожата и действа антибактериално.

Акне Аут Активен лосион е подходящ за кожа, страдаща от леко и умерено тежко акне с гнойни пъпки в областта на лицет, гърба и деколтето. Подходящ е и за мазна кожа, която е предразположена към чести бактериални инфекции. Уникалната формула повлиява ефективно омазняването, предотвратява появата на черни точки и пъпки по кожата и действа антибактериално.

Подходящ при:

  • мазна кожа с младежки пъпки

  • разширени пори и черни точки

  • единични гнойни пъпки

  • врастнали косми след епилация

  • фоликулит

 При кожа засегната от пъпки, фоликулити и врастнали косми след обезкосмяване, лосиона се нанася два пъти дневно върху засегнатата област с обилно напоен памучен тампон до успокояване на кожата и пълното й заздравяване.

Ако пъпките са единични, лосионът се нанася 3-4 пъти дневно само върху тях.

Непосредствено след почистване на лицето (гръба, деколтето) при козметик употребата е задължителна поне 2 - 3 пъти дневно в първите два дни след процедурата.

Употреба след бръснене и епилация, за да се предотврати врастването на косми в кожата. Веднага след епилация или бръснене кожата се третира и след няколко часа процедурата се повтаря. Процедурата се повтаря веднъж дневно в продължение на 3-4 дни, а до следващата епилация профилактично нанасяйте Акне Аут Почистващ лосион.

ВАЖНО: След нанасяне на Акне Аут Активен лосион ръцете задължително да се измият с вода!

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.