Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Артростоп рапид плюс табл. х 30 / Artrostop rapid plus tabl. x 30

Още изгледи

Артростоп рапид плюс табл. х 30 / Artrostop rapid plus tabl. x 30

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

14,10 лв.
Product Code:

Помага за облекчаване на болезнените симптоми на ставни възпаления . Активните вещества защитават , подхранват и спомагат за възстановяване на хрущяла . Подобряват подвижността на ставите . Препоръчва се в случаите на симптоми на начално износване на ставите и на гръбначния стълб . Намалява болезнените симптоми на артроза , препоръчва се в случаите на повишено натоварване на носещите стави ( тежка физическа работа , спорт , наднормено тегло ) и болка по време на движение . Подобрява механичните свойства и устойчивост на ставите .

Показания:

Помага за облекчаване на болезнените симптоми на ставни възпаления. Активните вещества защитават, подхранват и спомагат за възстановяване на хрущяла. Подобрява подвижността на ставите. Препоръчва се в случаите на симптоми на начално износване на ставите и на гръбначния стълб. Намалява болезнените симптоми на артроза, препоръчва се в случаите на повишено натоварване на носещите стави ( тежка физическа работа, спорт, наднормено тегло ) и болка по време на движение. Подобрява механичните свойства и устойчивост на ставите. Представлява уникална формула за защита и възстановяване на ставите. Специалният състав - глюкозамин, хондроитин и уникалния екстракт Bosveline ( екстракт от кората на дървото Boswellia Serrata ) ефективно въздейства на всички стави ( коленни стави, тазобедрени стави, други стави на краката, ръцете и гръбначния стълб ).
Глюкозамин е структурен елемент на ставния хрущял. Приемането на глюкозамин може да спре процеса на износване на хрущяла или значително да го забави. Ставните възпаления често се съпровождат с подуване и болка. Единствено босвелиевите киселини отчитат значителен противо-възпалителен ефект, който води до бързо облекчение на болката.
Естеството на най-често срещаните проблеми със ставите е от една страна, увреждане на ставния хрущял от дегенеративни процеси ( износване на ставния хрущял ), водещи до артроза и от друга страна проблеми, причинени от възпаление на хрущяла, който се изразява с неприятна болка в ставите. Артростоп рапид действа в две фази:
В първата фаза, е възможно да се наблюдава облекчаване на болката, този ефект се дължи на противо-възпалителен ефект на Босвелина. Във втора фаза  в дългосрочен план - е налице забавяне износването на хрущяла и възстановяването, поради комплексното действие на глюкозамин и хондроитин. Приемането на Артростоп рапид, води до бързо облекчаване на болките, постепенно възстановяване на хрущяла и подобряване подвижността на ставите.

Състав:

глюкозамин сулфат * 2KCl 600,00 мг.

хондроитин сулфат 200,00 мг.

Bosvellin ( екстракт от Boswellia Serrata 65% Бозуел киселини ) 50,00 мг.

колаген тип II 6,66 мг.

витамин C 4,00 мг.

Дозиране:

Препоръчва се дневен прием от 3 пъти по 1 таблетка, за предпочитане след хранене с достаъчно количество течност. Оптималната продължителност на употреба е 2-3 месеца. Препоръчително е да се повтаря 2-3 пъти годишно, ако е необходимо. Обикновено терапията се препоръчва за хора с артроза за по-дълъг период от време и по няколко пъти годишно.

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.