Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Батрафен лечебен лак за нокти 3 гр. / Batrafen nail liquer 3 ml.

Още изгледи

Батрафен лечебен лак за нокти 3 гр. / Batrafen nail liquer 3 ml.

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

26,20 лв.
Product Code:

Батрафен лак за нокти е специално разработен за лечение на гъбични инфекции на ноктите. Активната съставка Циклопирокс прониква в нокътната плочка и достига причинителя за най-кратко време до 48 часа след нанасяне.

Батрафен лак за нокти е специално разработен за лечение на гъбични инфекции на ноктите. Активната съставка Циклопирокс прониква в нокътната плочка и достига причинителя за най-кратко време до 48 часа след нанасяне. Притежава фунгицидно действие срещу всички съответни патогени, които причиняват гъбични инфекции на ноктите.

Състав:

Активно вещество: циклопирокс

Помощни вещества: поли(бутил хидроген малеат, метоксиетилен) (1:1), етилацетат, 2-пропанол.

Употреба и дозировка:

Преди да нанесете лака за първи път е желателно да почистите и изпилите нокътната плочка на засегнатите нокти. През първия месец се препоръчва лака да се нанася през вечер. През втория месец апликациите могат да се намалят до 2 пъти седмично и веднъж седмично през третия месец. Освен нокътната плочка е желателно лакът да се нанесе и по кожата около самия нокът. Препоръчва се лечение за около 6 месеца, когато са засегнати повече нокти е желателно да се комбинира и с някой системен антимикотик. Флакона е достатъчен за 500 нанасяния.

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.