Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Беносен табл. х 20 / Benosen tabl. x 20

Още изгледи

Беносен табл. х 20 / Benosen tabl. x 20

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

8,60 лв.
Product Code:

Беносен таблетки помага за освбождение на напрежението и стреса, създава усещане за спокойствие и прави съня пълноценен. Препоръчва се при безсъние ( трудно заспиване, събуждане през нощта, събуждане рано сутрин ), както и при състояния на безпокойство, тревожност и раздразнителност.

Беносен таблетки помага за освбождаване на напрежението и стреса, създава усещане за спокойствие и прави съня пълноценен. Препоръчва се при безсъние ( трудно заспиване, събуждане през нощта, събуждане рано сутрин ), както и при състояния на безпокойство, тревожност и раздразнителност.
Оказва благоприятно влияние върху качеството на съня. L - теанинът подпомага релаксирането на организма. Това значително понижава чувството на безсъние, умора, променливо настроение. Съдържа ефективна комбинация от добре познати растения - валериана ( Valeriana Officinalis ) и хмел ( Humulus Lupulus ). Активното вещество във валерианата ( valerenic киселина) има пряко влияние върху метаболизма на гама-амино- маслена киселина ( GABA ), която отговаря за настъпването на съня. Освен това, тя помага да се съкрати времето необходимо за заспиване. Ефективни елементи на растението хмел са флавоноиди, които имат успокояващ и отпускащ ефект. Комбинация от екстракти от двете растения се използва като естествена алтернатива на синтетично произведени лекарства за същата цел.  Активните вещества, съдържащи се в тези екстракти работят по естествен начин на рецепторите в мозъка, които са отговорни за настъпването и продължителността на съня, както и за напрежението и стреса.

Състав:

L - теанин 100,00 мг

валериана стандарт. екстр. (0,8 % валерианова киселина ) 50,00 мг

хмел стандарт. екстракт ( 0,4 % флавоноиди ) 150,00 мг

 Дозиране:

1-2 таблетки 30 минути преди сън с достатъчно количество течност.
Не предизвиква привикване. Може да се ползва продължително време.

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.