Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

За косата, кожата и ноктите

В този раздел Ви предлагаме продукти за добрия външен вид . Добре изглеждащите коса , кожа , нокти винаги правят добро впечатление , но за това е нужно да се подрижим за тях с допълнителен прием на витанини , минерали , аминокиселини , мастни киселини . Те ще Ви помогнат да изглеждате неотразими .

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
на страница
 1. Допелхерц актив за коса и нокти капс. х 30

  Допелхерц актив за коса и нокти капс. х 30

  9,30 лв.

  Компонентите подсилват структурата на косата и ноктите, подобряват храненето на корените на косъма и предотвратяват преждевременното побеляване и косопада.

  Вижте повече

 2. Ревалид капс. х 90 / Revalid caps. x 90

  Ревалид капс. х 90 / Revalid caps. x 90

  28,00 лв.

  Хранителна добавка за възстановяване на косата и ноктите. Съдържа основните витамини, минерали и аминокиселини, необходими за активиране на метаболизма и стимулиране растежа на косата и ноктите. Може да се използва успешно за лечение на структурно увредена коса. Укрепва естествената устойчивост на косъма към агресивните външни фактори и подобрява нейната устойчивост и външен вид.

  Вижте повече

 3. Бирена мая люспи 100 гр.

  Бирена мая люспи 100 гр.

  5,60 лв.

  Подобрява храносмилането, метаболизма, концентрацията, засилва имунитета. Помага при диети за понижаване на телесното тегло, заздравява косата, кожата и ноктите. Изцяло натурален продукт, без добавка на оцветители и подобрители.

  Вижте повече

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
на страница