Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Костно-ставна система

Артроза , болки в ставите , остопороза , остеомиелит , ревматизъм са само някои от заболяванията за които ще бъде полезна тази категория .

Тук ще откриете продукти , които ще подобрят подвижността на ставите , ще забавят процеса на загуба на костно вещество и износването на хрущяла .

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница
 1. Артростоп рапид плюс табл. х 30 / Artrostop rapid plus tabl. x 30

  Артростоп рапид плюс табл. х 30 / Artrostop rapid plus tabl. x 30

  14,10 лв.

  Помага за облекчаване на болезнените симптоми на ставни възпаления . Активните вещества защитават , подхранват и спомагат за възстановяване на хрущяла . Подобряват подвижността на ставите . Препоръчва се в случаите на симптоми на начално износване на ставите и на гръбначния стълб . Намалява болезнените симптоми на артроза , препоръчва се в случаите на повишено натоварване на носещите стави ( тежка физическа работа , спорт , наднормено тегло ) и болка по време на движение . Подобрява механичните свойства и устойчивост на ставите .

  Вижте повече

 2. Артростоп гел 100 гр. / Artrostop gel 100 gr.

  Артростоп гел 100 гр. / Artrostop gel 100 gr.

  13,60 лв.

  Артростоп гел е предназначен за грижа на ставите. Носи бързо облекчение на напрегнати стави, мускули и сухожилия. Затопля третираното място и подобрява кръвообращението, допринася за подобряване на подвижността и помага за поддържането на здрави стави.

  Вижте повече

 3. Алга сан гел 100 мл. / Allga san gel 100 ml.

  Алга сан гел 100 мл. / Allga san gel 100 ml.

  10,60 лв.

  Алга сан гел е бързо и лесно решение за напрегнати и болезнени мускули и стави. Охлажда и успокоява, облекчава болките в мускулите. Гелът използва обезболяващите и лечебни свойства на Алпийски клек, екстракт от Арника и витамин E. Подходящ за третиране на шията, гърба и крайниците.

  Предимства:

  релаксира напрегнатите мускули
  охлажда и успокоява болките в мускулите и ставите
  ревитализира уморените участъци

  Вижте повече

 4. Кармолис капки 40 мл. / Carmolis sol. 40 ml.

  Кармолис капки 40 мл. / Carmolis sol. 40 ml.

  7,60 лв.

  Облекчава симптомите на метеоризъм, стомашно разстройство, нервност, безпокойство, раздразнителност, проблеми със съня. За външна употреба се втрива в кожата или се вдишва.


  Вижте повече

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница