Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Нервна система

Стрес , депресия , безсъние , разсеяност , виене на свят , намалена концентрация и памет са няколко от симптомите , които могат да Ви накарат да се насочите към този раздел .

Тук ще намерите продукти при различни оплаквания без да се притеснявате от странични ефекти , привикване или зависимост , изцяло безвредни и натурални 

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
на страница
 1. Беносен табл. х 20 / Benosen tabl. x 20

  Беносен табл. х 20 / Benosen tabl. x 20

  8,60 лв.

  Беносен таблетки помага за освбождение на напрежението и стреса, създава усещане за спокойствие и прави съня пълноценен. Препоръчва се при безсъние ( трудно заспиване, събуждане през нощта, събуждане рано сутрин ), както и при състояния на безпокойство, тревожност и раздразнителност.

  Вижте повече

 2. Био сок от нони 330 мл.

  Био сок от нони 330 мл.

  12,90 лв.

  Сокът от нони е подходящ за засилване на имунната система, при състояния на алергия и стрес, високо кръвно налягане и храносмилателни проблеми.Изцяло натурален продукт.

  Вижте повече

 3. Допелхерц енерготоник 500 мл.

  Допелхерц енерготоник 500 мл.

  10,10 лв.

  Традиционно билково средство, което се използва като допълнение при проблеми със сърдечната и кръвоносната системи. По-специално при състояния на нервно напрежение.

  Вижте повече

 4. Дормиплант табл. х 50 / Dormiplant tabl. x 50

  Дормиплант табл. х 50 / Dormiplant tabl. x 50

  11,90 лв.

  Дормиплант е растителен лекарствен продукт, използван за облекчаване на леко нервно напрежение и безсъние. Съдържа екстракт от валериана и маточина.

  Валерианата действа успокоително, сънотворно, помага при високо кръвно и сърцебиене.

  Маточината действа успокояващо на нервната и храносмилателната системи, при проблеми със заспиването и съня, при сърдечни неврози.

  Вижте повече

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
на страница