Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Сърдечно-съдова система

Стреса , нездравословното хранене , цигарите , заседналия начин на живот , кафето , затлъстяването оказват негативно влияние върху сърдечно-съдовата система .

Промените в тези навици не са достатъчни , за да се възстанови организма . Необходим е прием на добавки , които ще подпомогнат организма да нормализира функциите си .

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница
 1. Вариксинал табл. х 30 / Varixinal tabl. x 30

  Вариксинал табл. х 30 / Varixinal tabl. x 30

  14,50 лв.

  Комбинацията от билки в състава на Вариксинал таблетка, повишават тонуса и укрепват стените на кръвоносните съдове, намаляват риска от отоци и синини по крайниците и увеличават притока на кръв и кислород към тъканите.

  Вижте повече

 2. Див конски кестен с гроздово семе капс. х 60

  Див конски кестен с гроздово семе капс. х 60

  28,90 лв.

  За облекчаване на болката, за намаляване риска от развитие на нови разширени вени, успешно се използва екстракта от семена на Див кестен. Плодовете на кестена съдържат активни вещества, като тритерпенови сапонини, наречени есцини. Които укрепват стените на капилярите и вените и подпомагат движението на кръвта от крайниците към сърцето. Екстрактът от гроздови семена намалява възможността от образуване на отоци и синини.

  Вижте повече

 3. Допелхерц енерготоник 500 мл.

  Допелхерц енерготоник 500 мл.

  10,10 лв.

  Традиционно билково средство, което се използва като допълнение при проблеми със сърдечната и кръвоносната системи. По-специално при състояния на нервно напрежение.

  Вижте повече

 4. Допелхерц актив омега 3 с витамин Е капс. х 60

  Допелхерц актив омега 3 с витамин Е капс. х 60

  9,40 лв.

  Стресът, липсата на физическа активност и нездравословният начин на живот натоварват сърцето. Омега 3 мастните киселини подкрепят организма при тези състояния.

  Вижте повече

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница