Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Имунокинд табл. х 150 / Gastrokind tabl. x 150

Още изгледи

Имунокинд табл. х 150 / Gastrokind tabl. x 150

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

8,80 лв.
Product Code:

Подходящ за деца със слаб имунитет, които често боледуват и се възстановяват бавно след това.

Подходящ за деца със слаб имунитет, които често боледуват и се възстановяват бавно след това.

Калциев карбонат - при обща слабост, запушен нос, увеличени сливици и подчелюстни жлези. Ефективен при повторни възпаления, като бронхит, отит, тонзилит, назофарингит, възстановяване след тежки заболявания и нарушения на калциевия метаболизъм, като анормален растеж на кости и остеопороза. Препоръчва се за деца със склонност към подостро възпаление и рецидивиращи инфекции на горните дихателни пътища, за деца с уголемени сливици и аденоиди, които често страдат от възпалителни заболявания като ринит, конюнктивит или възпаление на сливиците.

Калциев флуорид - при хронично възпаление на гърлото, ларинкса, ушите, носа, косопад и чупливи нокти. Възпалено и болезнено гърло, болезнени сливици, дрезгав глас, кашлица.
Понижава опасността от рахит.

Калциев фосфат - при бавна остеогенеза и късно никнене на млечни зъби, подуване на лимфните възли, липса на енергия и слабост на крайниците и глезените. При анемия след остри заболявания и хронични заболявания. При нарушения на скелета ( рахит, остеопороза, сколиоза и болка при растеж) и бавно заздравяване на костите след фрактури.

Серен йодид - при уголемени сливици и инфилтрация на тъканите с издатини и уплътнения след възпаление. Използва се при пациенти с хронично възпаление на лимфните жлези, остри и хронични възпаления на лигавицата и наддаване на тегло при слаби деца. За лечение на хронични кожни заболявания при деца. Ефективен за слаби, уморени деца с подостри инфекции, като плеврит, бронхит и пневмония.

Начин на употреба и дозировка:

За деца до 6 години приемат една таблетка три пъти на ден. Таблетките се оставят да се разтворят бавно в устата в продължение на половин час преди или след хранене. За деца таблетката може да се разтвори в малко количество вода.

Не са наблюдавани странични ефекти.

Състав:

1 таблетка (100 mg) съдържа:

Лекарствени вещества: Calcium carbonicum Hahnemanni trit. D6 20 mg, Calcium fluoratum trit. D6 20 mg, Calcium phosphoricum trit. D6 20 mg, Sulfur jodatum trit. D12 20 mg.Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.