• ШУСЛЕРОВА СОЛ N 3 ФЕРРУМ ФОСФОРИКУМ D12 ТАБЛ. Х 80

ШУСЛЕРОВА СОЛ N 3 ФЕРРУМ ФОСФОРИКУМ D12 ТАБЛ. Х 80

0 отзива / Напишете отзив

  • В наличност
  • Price 9,80 лв.

  • Дан. основа: 9,80 лв.


Ферум фосфорикум е показан в началния стадий на всяка инфекция. Подпомага лечението на острия възпалителен процес, тъй като понижава временно плазмените нива на желязото и възпрепятства размножаването на бактерии и вируси (плазменото желязо е необходимата им хранителна среда). Подходящ е при ОРВИ, грип, пресни наранявания, охлузни и порезни рани, както и при начална степен на изгаряния (особено слънчеви изгаряния). Хомеопатичен лекарствен продукт, без специфични терапевтични показания.

Действието на хомеопатичните лекарствени продукти може да бъде неблагоприятно повлияно от вредни фактори на житейските навици, както и от стимуланти, алкохол и тютюн.
Съвместната употреба на ФЕРУМ ФОСФОРИКУМ D12 таблетки с храни не се препоръчва. Таблетките трябва да се приемат минимум половин час преди или след хранене.
ФЕРУМ ФОСФОРИ КУМ D12 таблетки не повлияват способността за шофиране и работа с машини.

ФЕРУМ ФОСФОРИКУМ D12 таблетки трябва да се приемат половин час преди или след храна. Таблетката се оставя да се разтвори бавно в устата. За малки деца таблетките могат да се разтварят в малко количество вода.
Не се очакват някакви нежелани лекарствени реакции при предозиране.
Не приемайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатия прием.
Не се очакват нежелани ефекти при прекратяване на приема на ФЕРУМ ФОСФОРИКУМ D12 таблетки.

Забележка: Съществуващите оплаквания могат временно да се влошат, когато се приемат хомеопатични лекарства (начално влошаване). В тези случаи е необходима консултация с лекар и преустановяване на лечението.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: