• АНЕФУГ СИМПЛЕКС ТОНИРАН КРЕМ 20 МЛ.

АНЕФУГ СИМПЛЕКС ТОНИРАН КРЕМ 20 МЛ.

0 отзива / Напишете отзив

  • В наличност
  • Price 15,30 лв.

  • Дан. основа: 15,30 лв.


Използва се като дневен крем с подчертано антибактериално действие. Нормалната кожа е склонна, основно в младежка възраст, към образуване на комедони (черни точки) и пъпки. Това важи особено за мазната кожа, при която от мастните жлези се отделя свръхколичество мазнина под формата на забележим лъскав слой върху кожата. Повишената мастна секреция води до увеличен брой мъртви клетки, които заедно с бактериите (които се хранят и се развиват благодарение на кожната мазнина), мастния секрет и прахта причиняват запушване на порите. Когато се инфектират от бактериите, се появяват "белите връхчета" и "черните точки". Кремът съдържа дезинфекциращия и с меко  действие триклозан-феноксиетанол в специална емулсия масло/вода, която е съобразена с потребностите на нормалната и мазна кожа.

Редовната употреба на ANEFUG SIMPLEX предотвратява замърсяването и успокоява раздразнената кожа. Чрез микро - пигментите, които съдържа ANEFUG SIMPLEX, се осъществява приятно оцветяване на кожата, без да  се нарушават функциите й и без да се повлиява защитният киселинен слой.

Преди да се нанесе ANEFUG SIMPLEX се препоръчва почистване на кожата! Но за целта не трябва да използвате обикновен сапун, който разрушава защитния киселинен слой.

Състав:
Пчелен восък, децилолеат, мастноалкохолен полигликолетер, ненаситени мастни киселини, глицеролмоностеарат, феноксиетанол, триклозан, стеарин-палмитинова киселина, вода, титандиоксид (Е171), железен окис (Е172), ароматизиращи вещества.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: акне, черни точки