• АУТАН ПРОТЕКШЪН ПЛЮС ЛОСИОН 100МЛ

АУТАН ПРОТЕКШЪН ПЛЮС ЛОСИОН 100МЛ

0 отзива / Напишете отзив

  • В наличност
  • Price 10,90 лв.

  • Дан. основа: 10,90 лв.


Репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и др. кръвосмучещи насекоми. Защитава ефективно от комари до 8 часа, от хапещи мухи (конски мухи) до 5 часа, от кърлежи до 4 часа. Също така действа ефективно и срещу тигрови комари до 6 часа след напръскване. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за чувствителна кожа.

Начин на употреба:
Репелентът Аутан лосион е готов за употреба. Напръскайте кожата /6-7 пръскания по кожата от лакътя до китката, приблизително 1 мл/ и го разнесете по откритите кожни участъци до омокряне. Особено внимателно обработете кожата на лицето и около ушите. Пазете очите и устата. Препаратът попива бързо, не омаслява, кожата остава суха и не оставя петна. Третирането може да се повтори при необходимост.
Да не се ползва при възпалена кожа.

Внимание:
Само за външна употреба! Пазете очите и устата. Да не се използва върху раздразнена или увредена от слънчево изгаряне кожа. Да не се прилага при деца под 2 години и кърмачета. Да не се прилага върху ръцете на деца. При наличие на дразнене да се прекрати употребата. За деца продуктът се прилага от възрастен човек. След прекратяване на излагането, третираната кожа да се измие с вода и сапун.

Производител:
SC Johnson, Холандия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

МОСКИТО РЕПЕЛЕНТ 100 МЛ

МОСКИТО РЕПЕЛЕНТ 100 МЛ

4,50 лв. Дан. основа: 4,50 лв.

РЕПЕЛЕНТНИ ЛЕПЕНКИ С ЦИТРОНЕЛА Х 6

РЕПЕЛЕНТНИ ЛЕПЕНКИ С ЦИТРОНЕЛА Х 6

2,50 лв. Дан. основа: 2,50 лв.

УРГО ТЕЧЕН ПЛАСТИР СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ

Етикети: