• АУТАН ТРОПИКЪЛ СПРЕЙ 100МЛ

АУТАН ТРОПИКЪЛ СПРЕЙ 100МЛ

0 отзива / Напишете отзив

  • В наличност
  • Price 13,30 лв.

  • Дан. основа: 13,30 лв.


Област на приложение:

Нова генерация дерматологично тестван репелент, който предпазва цялото тяло от ухапвания от комари (включително тропически) и кърлежи. Формулата на сухия аерозол съдържа царевично нишесте - натурална съставка, която изсъхва незабавно при контакт с кожата, без да я прави лепкава или мазна. Подходящ за ежедневна употреба, когато сте навън и при пътуване.

Начин на употреба:

Разклатете преди употреба. Дръжте опаковката на разстояние 15-20 см от кожата и пръскайте. Пазете очите и устата. Напръскайте леко кожата (примерно 1 - 2 секунди за кожата от лакътя до китката) и разнесете с ръце по откритите кожни участъци до омокряне. Пазете очите и устата. Не пръскайте директно върху лицето. Нанесете препарата върху дланите на ръцете и така третирайте кожата на лицето и около ушите. Не използвайте при деца под 6 години. Препаратът попива бързо, не омаслява, кожата остава суха и не оставя петна. Третирането може да се повтори при необходимост, когато изтече продължителността на действието или ефикасността на продукта намалее.


Рискови фази:
R12 - Изключително запалим!
R36 -Дразни очите!
R52/53 - Вреден за водни организми, може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водната среда.


Съвети за безопасност:
S2 - Да се пази далеч от достъп на деца.
S16 - Да се съхранява далеч от източници на запалване. Да не се пуши.
S23 - Да не се вдишва аерозола.
S25 - Да се избягва контакт с очите.
S26 - При попадане в очите те веднага се изплакват обилно с вода и да се потърси медицинска помощ.
S51 - Да се използва само на проветриви места.

Внимание:

Да се използва само по предназначение. Флакон под налягане да се предпазва от пряка слънчева светлина и да не се подлага на въздействие на температури превишаващи 50ºС. Да не се пробива или изгаря дори и след употреба. Да не се пръска върху открит пламък и всякакъв друг нажежен материал. Само за външна употреба! Да не се нанася върху или в близост до синтетични материи (различни от найлон), мебели, пластмаса, стъкла на часовници, кожени и боядисани (лакирани) повърхностни, включително автомобили. Пазете очите и устата. Не използвайте при наранена, раздразнена или увредена от слънчево изгаряне кожа. Не използвайте при деца под 6 години. Не нанасяйте по ръцете на деца. За деца продуктът да се прилага от възрастен човек. При дразнене преустановете употребата. Не използвайте повече от 1 път на 24 часа и избягвайте прекалена употреба.

Активно вещество: N,N'-диетил-m-толуамид 25% (25g/100g).

Категория: масова.

Производител: SC Johnson, ЕС.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: