• ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА Х 20

ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА Х 20

0 отзива / Напишете отзив

  • В наличност
  • Price 14,00 лв.

  • Дан. основа: 14,00 лв.


Лентите са подходящи за горна устна, бузи и  брадичка, върху крака, ръце и бикини зона.
Не се препоръчва да се използва при разширени вени, драскотини, бенки, наранена, раздразнена, загоряла кожа, кожа с петна, както и кожа, която е проявявала алергични реакции към восък в миналото.
Винаги оставяйте интервал от 72 часа между сесиите за депилиране.
Преди употреба се консултирайте с лекар, ако приемате лекарства, които могат да въздействат върху кожата или ако страдате от кожно заболяване. Депилирането не е подходящо за възрастни, диабетици или лица, които приемат ретиноиди орално.
Ако не сте се депилирали с восък досега се препоръчва да започнете депилирането от краката. След това преминете към епилиране на чувствителните зони на подмишниците и бикини зоната. Преди употреба трябва да се уверите, че кожата е суха, не раздразнена и по нея няма остатъци от крем, масла или дезодорант.

Преди всяка употреба тествайте ракцията на кожата чрез нанасяне и отстраняване на продукта върху малка част от зоната, която ще обработвате, като спазвате указанията за употреба. Ако след 24 часа не се появи нежелана реакция, продължете с употребата. Ако по време на употреба усетите сърбеж или дразнене, незабавно отстранете продукта, като използвате задната страна на използвана лента, мокра кърпичка или бебешко масло и после изплакнете с обилно количество студена вода. Ако паренето продължи, потърсете медицинска помощ. Не депилирайте една и съща зона повече от веднъж. За кратък период от време след употреба кожата може да е по-чувствителна. Препоръчва се да изчакате 24 часа след употребата, преди да използвате дезодорант против изпотяване или друг ароматизиращ продукт, както и да използвате бронзанти и оборудване за изкуствен тен, да плувате или да се излагате на слънце. Не използвайте вода, сапун или спирт за отстраняване на восъка.
Депилирането с восък е подходящо за бременни, но може да причини охлузвания!

Начин на употреба:
1. Извадете лентата и я разделете на две, следвайки вертикалната предварително нарязана линия. Разтрийте в ръцете си двойната лента, за да се улесни разделянето на двете ленти.
2. Внимателно отлепете лентите чрез заоблените краища в посоката на растеж на косъма, сложете едната лента върху кожата Ви. Разтъркайте няколко пъти в посоката на растеж на косъма, за да сте сигурни, че восъкът е прилепнал добре.
3. Косъмчетата растат надолу, наляво и надясно, така че нанесете восъкът от двете страни поотделно. Със заоблените краища в посоката на растеж на косъмчетата, сложете едната лента върху едната половина на горната устна и втрийте няколко пъти в посока на растежа на косъма далече от носа.
4. Дръжте кожата си опъната. Хванете края на лентата и я издърпайте колкото е възможно по-бързо в посока, обратна на посоката на растеж на косъмчетата. Дръпнете лентата с бързо движение, близо до кожата по-скоро отколкото далече от нея. Бъдете смели - колкото по-бързо издърпате лентата, толкова повече косми ще отстраните.
5. След епилиране почистете останалия по кожата восък с мокра кърпичка за перфектен завършек.
След епилация: Кожата е възможно да бъде леко зачервена. Това е нормално, но измиване на кожата с хладка вода ще помогне тя да се успокои. Ако усещате раздразнение, не чакайте. Вместо това, нежно натиснете кожата с ръка. Не би трябвало дискомфорта да продължава - ако продължи, посетете лекаря Ви.

Опаковка: 20 бр. ленти  студен восък + 4бр. кърпички
Производител: Veet, Франция

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Сходни продукти

ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ С АРГАН Х 20

ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ С АРГАН Х 20

14,00 лв. Дан. основа: 14,00 лв.

ВИЙТ ЕСЕНС ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ Х 18

ВИЙТ ЕСЕНС ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ Х 18

10,35 лв. Дан. основа: 10,35 лв.

ВИИТ КРЕМ ДЕПИЛИРАЩ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 400МЛ
ЕЛЕА ДЕПИЛИРАЩИ ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ Х 20

ЕЛЕА ДЕПИЛИРАЩИ ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ Х 20

5,00 лв. Дан. основа: 5,00 лв.

Етикети: