Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Инфлуцид табл. х 60 / Influcid tabl x 60

Още изгледи

Инфлуцид табл. х 60 / Influcid tabl x 60

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

8,60 лв.
Product Code:

Комбинация от пет растения и един минерал, засилва работата на имунната система и стимулира организма да се бори с причината за инфекцията. Повишаване на имунитета води до бързо възстановяване и улеснява справянето с нови инфекции. След няколко дневно лечение, симптоми като хрема или запушване на носа, болки в гърлото, главоболие, болки в мускулите, обща умора и загуба на енергия, изчезват.

Действие:

Комбинация от пет растения и един минерал, засилва работата на имунната система и стимулира организма да се бори с причината за инфекцията. Повишаването на имунитета води до бързо възстановяване и ефективно справяне с нови инфекции. След няколко дневно лечение, характерните симптоми като хрема или запушване на носа, болки в гърлото, главоболие, болки в мускулите, обща умора и загуба на енергия, изчезват. Без странични ефекти, поради съдържанието на натурални съставки.

Състав:

1 таблетка (250 mg) съдържа:
Aconitum (Аконитум) trit. D3 25 mg, Bryonia (Бриония) trit. D2 25 mg, Eupatorium perfoliatum (Еупаториум перфолиатум) trit. D1 25 mg, Gelsemium (Гелземиум) trit. D3 25 mg, Ipecacuanha (Ипекакуана) trit. D3 25 mg, Phosphorus (Фосфорус) trit. D5 25 mg.
Други вещества:
Лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, пшенично нишесте.

Начин на употреба:

Започнете приема на Инфлуцид веднага щом усетите първите симптоми. За постигане на оптимални резултати - уверете се , че го приемате редовно. Инфлуцид таблетки трябва да се приемат ежедневно, през равни интервали от време. Интервал от 30 минути трябва да има между вземането на Инфлуцид и приема на храна и течности. Таблетката може да се постави под езика и да се остави да се разтвори бавно в устата. Това позволява на активните съставки да бъдат напълно абсорбирани през лигавицата на устната кухина.

Дозиране:

Препоръчителна доза за възрастни и деца над 12 години:

За профилактика по време на настинки и грип  3 пъти по 1-2 таблетки дневно.
За лечение 1-2 таблетки на всеки час до 12 таблетки на ден.

Препоръчителната доза за деца до 12 години:

За профилактика по време на настинки и грип  3 пъти по 1 таблетка дневно.
За лечение 1 таблетка на всеки 2 часа до 8 таблетки на ден.

 

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.