Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

За лице

Козметика за лице

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница
 1. Акне Аут Актив лосион 60 мл. / Acne Out Activ lotion 60 ml.

  Акне Аут Актив лосион 60 мл. / Acne Out Activ lotion 60 ml.

  12,60 лв.

  Акне Аут Активен лосион е подходящ за кожа, страдаща от леко до умерено тежко акне с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето. Подходящ е и за мазна кожа, която е предразположена към чести бактериални инфекции. Уникалната формула повлиява ефективно омазняването, предотвратява появата на черни точки и пъпки по кожата и действа антибактериално.

  Вижте повече

 2. Акне Аут Актив крем 30 мл. / Acne Out Activ cream 30 ml.

  Акне Аут Актив крем 30 мл. / Acne Out Activ cream 30 ml.

  12,60 лв.

  Акне Аут Активен крем е подходящ за кожа, страдаща от леко и умерено тежко акне с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето. Подходящ е и за мазна кожа, която е предразположена към чести бактериални инфекции. Уникалната формула повлиява ефективно омазняването, предотвратява появата на черни точки и пъпки по кожата и действа антибактериално.

  Вижте повече

 3. Акне Аут Хидро Актив крем 60 мл. / Acne Out Hydro Activ cream 60 ml.

  Акне Аут Хидро Актив крем 60 мл. / Acne Out Hydro Activ cream 60 ml.

  9,90 лв.

  Кремът Акне аут Хидро Актив е създаден за ежедневна хидратираща грижа за суха кожа склонна към акне или подложена на агресивно лечение с антиакне продукти, които имат силно дехидратиращо действие. Съдържанието на пантенол има успокояващо и противовъзпалително действие, задържа влагата в кожата и увеличава нейната хидратация. Ускорява заздравяването на кожата и стимулира регенерацията на клетките. Включеният в състава витамин Е има мощно антиоксидантно действие. Не съдържа парабени!

  Вижте повече

 4. Акне Аут Почистващ лосион 60 мл. / Acne Out lotion 60 ml.

  Акне Аут Почистващ лосион 60 мл. / Acne Out lotion 60 ml.

  9,90 лв.

  Акне Аут лосион е подходящ за кожа, страдаща от леко и умерено тежко акне с гнойни пъпки в областта на лицето, гърба и деколтето. Подходящ е и за мазна кожа, която е предразположена към чести бактериални инфекции. Уникалната формула повлиява ефективно омазняването, предотвратява появата на черни точки и пъпки по кожата и действа антибактериално.

  Вижте повече

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница