Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Имунна система

Категория имунна система

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница
 1. Осцилококцинум пилули x 6 / Oscilococcinum pillules x 6

  Осцилококцинум пилули x 6 / Oscilococcinum pillules x 6

  7,90 лв.

  Хомеопатичен лекарствен продукт, използван за терапевтично и профилактично лечение на грип и настинка, като втрисане, температура, болка в мускулите. Системната употреба на лекарството в периода от октомври до март и по време на епидемия може да намали риска от инфекция.

  Вижте повече

 2. Инфлуцид табл. х 60 / Influcid tabl x 60

  Инфлуцид табл. х 60 / Influcid tabl x 60

  8,60 лв.

  Комбинация от пет растения и един минерал, засилва работата на имунната система и стимулира организма да се бори с причината за инфекцията. Повишаване на имунитета води до бързо възстановяване и улеснява справянето с нови инфекции. След няколко дневно лечение, симптоми като хрема или запушване на носа, болки в гърлото, главоболие, болки в мускулите, обща умора и загуба на енергия, изчезват.

  Вижте повече

 3. Есберитокс табл. х 60 / Esberitox tabl. x 60

  Есберитокс табл. х 60 / Esberitox tabl. x 60

  13,30 лв.

  За лечение на остри респираторни инфекции с хроничен бактериален или вирусен произход при деца и възрастни, като допълнение към лечение с антибиотици при тежки бактериални инфекции. Може да се използва за лечение на простуда, за облекчаване симптомите на настинка и за защита от инфекции при понижен имунитет.

  Вижте повече

 4. Есберитокс N капки x 50 мл. / Esberitox N sol. x 50 ml.

  Есберитокс N капки x 50 мл. / Esberitox N sol. x 50 ml.

  13,40 лв.

  За лечение на остри респираторни инфекции с хроничен бактериален или вирусен произход при деца и възрастни, като допълнение към лечение с антибиотици при тежки бактериални инфекции. Може да се използва за лечение на простуда, за облекчаване симптомите на настинка и за понижение риска от инфекции при намален имунитет.

  Вижте повече

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница