Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Полова система

Категория полова система

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница
 1. Спазмалгон табл. х 20 / Spasmalgon tabl. x 20

  Спазмалгон табл. х 20 / Spasmalgon tabl. x 20

  3,80 лв.

  Лекарство със спазмолитично и аналгетично действие. Облекчава спазмите на гладката мускулатура на вътрешните органи: бъбреци, пикочни пътища, черен  дроб и жлъчни пътища, лека и умерена астма, дисменорея, главоболие, причинено от спазъм на съдовете.

  Вижте повече

 2. Трибестан табл. х 60 / Tribestan tabl. x 60

  Трибестан табл. х 60 / Tribestan tabl. x 60

  31,90 лв.

  Трибестан, патентован екстракт от Tribulus Terrestris L. използван от най-добрите спортисти и културисти, естествен и безопасен. Трибестан съдържа флавоноидни, гликозиди и фуростанолови сапонини ( протодиосцин ) като активни компоненти. Подобрява сексуалната активност, а също така подобрява и удължава ерекцията при мъжете. При жените подобрява сексуалната активност, стимулира овулацията. Традиционно се използва като хранителна добавка за повишаване на жизнеността, тонуса и издръжливостта.

  Вижте повече

 3. Ескапел табл х 1 / Escapelle tabl. x 1

  Ескапел табл х 1 / Escapelle tabl. x 1

  29,90 лв.

  Ескапел е хормонален препарат за спешна контрацепция, използва се до 72 час след половия акт. Таблетката може да се използва по всяко време на менструалния цикъл. Предотвратява бременност в 84% от случаите, ако се прилага правилно.

  Вижте повече

 4. Мастодинон табл. х 60 / Mastodynon tabl. x 60

  Мастодинон табл. х 60 / Mastodynon tabl. x 60

  11,90 лв.

  Мастодинон таблетки е хомеопатичен лекарствен продукт, използван в предменструален синдром със симптоми като болка в гърдите, чувствителност на гърдите, емоционален дисбаланс.

  Вижте повече

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
на страница