Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Линекс Форте капс.  х 14 / Linex forte caps. x 14

Още изгледи

Линекс Форте капс. х 14 / Linex forte caps. x 14

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

8,90 лв.
Product Code:

Млечнокиселите бактерии, помагат в създаването и поддържането на баланса и действието на микроорганизмите в червата ( чревна микрофлора ), особено. Млечнокиселите бактерии са естествено присъстващи в храносмилателната система. Те поддържат киселинно- алкалния баланс, който е необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими ( нормалното храносмилане ), имунната система и движението на червата ( перисталтиката ).

Млечнокиселите бактерии, помагат в създаването и поддържането на баланса и действието на микроорганизмите в червата ( чревна микрофлора ), особено. Млечнокиселите бактерии са естествено присъстващи в храносмилателната система. Те поддържат киселинно- алкалния баланс, който е необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими ( нормалното храносмилане ), имунната система и движението на червата ( перисталтиката ). Предпазват от разпространение на патогенните бактерии. Редовната консумация на бифидобактерии намалява честотата и тежестта на леки до умерени стомашно-чревни нарушения ( особено диария), свързани с нарушаване на нормалната чревна микрофлора и поддържа нормалната дефекация.

Състав:

Една капсула съдържа не по-малко от 2x109 колония образуващи единици от живи лиофилизирани млечнокисели бактерии от вид Lactobacillus и Bifidobacterium.                                                                                                                                                                                                                                                              Помощни вещества: инулин с олигофруктоза, безводна декстроза, микрокристална целулоза, картофено нишесте, магнезиев стеарат, остатъци от млечен протеин.

Показания:

- създаване и поддържане на баланса и функцията на чревната микрофлора                                                                                                                                                       

- за профилактика и поддържащо лечение при диария, метеоризъм и други храносмилателни разстройства, причинени от вирусни и бактериални инфекции на стомашно-чревния тракт ( например, инфекции с ротавирус )

- след лечение с лекарства против инфекции (антибиотици и / или други синтетични антибактериални средства )

Бременност и кърмене

Лечение на диария по време на бременност и кърмене трябва да става под лекарско наблюдение.

Дозировка:

Възрастни и деца над 12 години: 3 пъти по 1 капсула

Деца между 2 и 12 години: до 2 капсули дневно

Деца под 2 години: 1 капсула дневно

Препоръчва се прием по време или след хранене.

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.