Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Ъп Ултимат перформанс табл. х 30 / Up tabl. x 30

Още изгледи

Ъп Ултимат перформанс табл. х 30 / Up tabl. x 30

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

17,60 лв.
Product Code:

UP е естествен сексуален стимулант за мъже и жени. Стимулира сексуалната активност, увеличава количеството на спермата при мъжете, стимулира сетивните нервни окончания и повишава общото сексуално желание. Използва се успешно за лечение на импотентност.

UP е естествен сексуален стимулант за мъже и жени. Стимулира сексуалната активност, увеличава количеството на спермата при мъжете, стимулира сетивните нервни окончания и повишава общато сексуално желание. Използва се успешно за лечение на импотентност. Има адаптогенни свойства, увеличава нивата на адреналин, норадреналин, серотонин, които спомагат за повишаване на енергията. От друга страна, намалява нивата на кортизол, когато те са повишени, което има антистрес ефект. Понижава нивата на кръвната захар, които се използват за лечение на лумбаго, артрит, болки и слабост в крайниците, високо кръвно налягане и хроничен бронхит. Без странични ефекти върху здравето на човека.
Основната съставка на Ъп е екстракт от растението разгонен козел( Epimedium brevicornum ). Известен като сексуален стимулант, който работи по същия начин, както и прочутото синьото хапче - чрез инхибиране на ензима PDE - 5. Това е многогодишно растение, типично за южната част на Китай, части от Европа и Азия. Името му идва от легендата, че китайски пастир забелязал повишена сексуална активност в стадото си след паша на кози от това растение. Действието се дължи на голямото разнообразие от биологично активни вещества като флавоноиди, полизахариди, стероли, алкалоиди и др. Най-важният флавоноид икариин има следния механизъм на действие:
- инхибира ензима PDE - 5, което води до освобождаване на ключови невротрансмитери, свързани с механизма на сексуална възбуда, но без странични ефекти.
- PDE - 5 ензима метаболизира азотния оксид достатъчно бързо с нарастващи нива. Азотният окис от своя страна стимулира отпускането на съдовата мускулатура и увеличаване кръвообръщението към гениталиите ( пениса или клитора ). Това прави продукта атрактивен за повишаване чувствителността на жените и на ерекцията при мъжете.

Състав:

UP – Ultimate performance, съдържа екстракт от „Разгонен козел” (Epimedium brevicornum), стандартизиран за 10% икариин и екстракт от aшваганда.

Две таблети UP съдържат 100 мг икариин; в 1000 мг екстракт от „Разгонен козел”, 200 мг екстракт от aшваганда.

Помощни вещества: микрокристална целулоза и магнезиев стеарат.

Дозировка и приложение:

За продължително сексуално въздействие - два пъти по 1 таблетка половин час преди хранене до постигане на желаните резултати. За бърз ефект се приемат по 2 таблетки едновременно 1 час преди акта. Моля, не превишавайте дневната доза от 4 таблетки.
За повишаване тонуса при физическо и психическо натоварване по 1 таблетка половин час преди хранене.

 

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.