Количка: 0,00 лв.

Нямате продукти в количката си

Силиконови вендузи х 2

Още изгледи

Силиконови вендузи х 2

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

16,00 лв.
Product Code:

Масажът с вендузи освобождава натрупаните в клетките и в междуклетъчното пространство токсини и подобрява кръвообращението и лимфоотока. По този начин се стимулира детоксикацията, изчистването на хронични възпалителни огнища и освобождаването на дълбоките уплътнения и сраствания в меките тъкани.

Масажът с вендузи освобождава натрупаните в клетките и в междуклетъчното пространство токсини и подобрява кръвообращението и лимфооттока. По този начин се стимулира детоксикация, изчистването на хронични възпалителни огнища и освобождаването на дълбоките уплътнения и сраствания в меките тъкани. Подобрява еластичността на кожата и нейния тонус. Засилва се обмяната на веществата в подкожната тъкан и се предотварява подпухването и задържането на течности. Така се стимулират регенеративните процеси и кожата изглежда млада и жизнена.

Масажът е подходящ при:

- простудни заболявания;

- бронхити, пневмонии, плеврити;

- невралгии, невралгии, остеохондрози;

Начин на употреба:

Кожата на пациента се намазва с масажно масло или масажен крем. Балонът се притиска силно по средата, с пръстите на ръката, поставя се плътно върху кожата и се отпуска. След провеждане на процедурата вендузата се отстранява.Масажът продължава 20-25 минути.

Противопоказания:

Кръвотечения в белите дробове, туберкулоза на белите дробове, кожни заболявания, аритмия и хипертония.

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.