• АРТРОН АКТИВ ТАБЛ. Х 30

АРТРОН АКТИВ ТАБЛ. Х 30

0 отзива / Напишете отзив

 • В наличност
 • Price 13,50 лв.

 • Дан. основа: 13,50 лв. • АРТРОН АКТИВ Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА , С БОГАТ СЪСТАВ ОСИГУРЯВАЩА АКТИВНА ЗАЩИТА ЗА ВАШИТЕ СТАВИ .


  Глюкозамин /Glucosamine/

  Глюкозамин повлиява дейността на опорно-двигателния апарат. Поддържа структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Глюкозамин допринася за изграждането на хрущялната тъкан, подпомага ставните функции и оказва благоприятен ефект за нормалната защита на ставите, сухожилията и хрущялните тъкани.

  Хондроитин /Chondroitin/

  Хондроитин е гликозамингликан, който под формата на протеогликан е една от най-важните съставки на съединителната тъкан, сухожилията и ставите. Хондроитин сулфат е важен компонент на основното вещество на костта и на хрущяла. Допринася за поддържане на целостта на хрущялния матрикс.

  Серациопептидаза /Serratiopeptidase/ 

  Серациопептидаза /Serratiopeptidase/ e протеолитичен ензим с белтъчна структура, получен от ентеробактерията Serratia marcescences.

  Серациопептидаза допринася за естественото възстановяване на тъканите.

  Серациопептидаза притежава благоприятстващо възпалението действие, което се дължи на намаляването на вискозитета на течността в отока и на увеличаването на дренажа на отеклите тъкани.

  Серациопептидаза благоприятства нормалния възстановителен процес като разгражда мъртвата тъкан, което допринася за естественото намаляване на отока.

  Серациопептидаза редуцира негативните усещания като блокира действието на аминосъдържащите съединения (брадикинин, хистамин, серотонин), които взаимодействат със сетивните  рецептори. Това го прави особено подходящ при различни състояния на сухожилията, меките тъкани и ставите.

  Серациопептидаза е с белтъчна структура и е чувствителна на неблагоприятни условия. За да покаже своя максимален ефект серациопептидаза трябва да бъде доставена в тънките черва, без да бъде изложена на агресивната силно-кисела среда в стомаха. Артрон Актив се таблетира в специални ентеросолвентни таблетки със забавено освобождаване, които не позволяват контакт на серациопептидаза с агресивната стомашна среда и доставят ензима директно в тънките черва.

  Манган /Mn/

  Манган /Mn/ е минерал, който участва в много ензимни системи в организма и е важен компонент в хранителния режим. Манганът допринася за развитието на костната тъкан и за поддържане в нормално състояние на ставната течност. Според Европейската Агенция за Безопасност на храните /EFSA – European Food Safety Authority/ приемът на манган допринася за:

  • Защита на ДНК, протеини и липиди от окислително увреждане;
  • Поддържане на нормални кости;
  • Нормално протичане на метаболизма и производството на енергия;
  • Принос към нормалното образуване на съединителната тъкан.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно - сутрин и вечер

Съдържание за препоръчителна дневна доза от 2табл:


Глюкозамин сулфат.2КСl1 000 mg
Дяволски нокът екстракт (Harpagophytum zeyheri) 250 mg
Бромелаин 200 mg
Хондроитин сулфат 100 mg
Куркумин 95% екстракт (Curcuma longa) 100 mg
Манган (манганов глюконат) 

3 mg

Помощни вещества: микрокристална целулоза, лактоза, пшенично нишесте, кроскармелоза натрий, антислепващи агенти, силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк, желатин, полиетиленгликол, поливинил алкохол, титанов диоксид.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: