• АСОНОР ПРОТИВ ХЪРКАНЕ назален спрей 30мл.

АСОНОР ПРОТИВ ХЪРКАНЕ назален спрей 30мл.

0 отзива / Напишете отзив

  • В наличност
  • Price 25,50 лв.

  • Дан. основа: 25,50 лв.


Асонор е спрей за нос противодейства на хъркането и сухата лигавица в носа и гърлото, помага за намаляване и пълно премахване на нарушения на съня, като хъркане. Премахва причинителите на проблема и намалява неудобствата, които причинява хъркането.
Лесен за приложение спрей, който омекотява меките тъкани и леко стяга мускулите на гърлото, така че дишането да е по-лесно и хъркането намалява или напълно изчезва. Оптимално решение за спиране на хъркането и подобряване качеството на живот.
Асонор използва специално създадена система, която доставя разтвора в задната част на гърлото.
Продукт с клинично доказана ефикасност. Няма докладвани нежелани реакции след приложение.

Активни съставки:
Натриев хлорид, глицерол, полисорбат 80, ЕДТАнатрий, калиев сорбат и HPW (ph адаптиран според ph ЕС)

Дозировка:
По 4 – 6 впръсквания във всяка ноздра преди лягане. Продукта трябва да се усети в гърлото.
Достатъчен за 1 месец.

Опаковка:
30 млХъркането се получава, когато дишането е затруднено. Може да бъде причинено от настинка или анатомична особеност в гърлото и носа.
Най- често хъркането е причинено от прекомерна релаксация на мускулите в и около гърлото докато спите. Това означава, че пътят на въздуха се свива и ограничава преминаването му. Тъй като се нуждаем от еднакво количество кислород в дробовете, честотата на вдишванията трябва да се учести. Увеличава се налягането в гърлото и увулата и мекото небце започват да вибрират. Шумът причинен от тези вибрации се нарича хъркане. При всички положения хъркането е проблем при дишане докато спим. Колкото по –силно е хъркането, толкова по- стеснен е пътят на въздуха.
Хъркането е повече от неудобство. Нелекуваното хъркане може да доведе до множество сънни разстройства.
Асонор е спрей за нос противодейства на хъркането и сухата лигавица в носа и гърлото, помага за намаляване и пълно премахване на нарушения на съня, като хъркане. Премахва причинителите на проблема

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Етикети: